ShopEasy

Hva er det mange ”gjør”, ”alle” snakker om og få mennesker har konkret kunnskap om? Netthandel, internethandel, e-handel, elektronisk handel, e-commerce, e-biz eller e-business, kjært barn har mange navn.

Ett fremtidsrettet forretningskonsept må idag inkludere e-handel som ett av satsningsområdene. E-handel gir ett selskap muligheten til å videreutvikle sine markeder,  inn i nye markeder for å få nye kunder og øke volumet til eksisterende kunder – alt til minimale kostnader.

Cloud Consulting har satt sammen en e-handels løsning som inneholder alle funksjoner som er nødvendige for å ha en velfungerende nettbutikk. I tilegg til en velfungerende nettbutikk, sørger vi for at de muligheter som ligger i effektiv markedsføring på nettet er ivaretatt. Søkemotoroptimalisering er stikkeordet og ikke bare er nettbutikken optimalisert for best mulig resultat. Det enkelte produkt optimalseres med ett egenutviklet verktøy slik at alle produktene i  nettbutikken fanges opp av Google, Bing og Yahoo og ikke bare nettbutikken.

Betalingsløsning fra BBS er tilpasset løsningen, slik at betalingssikkerhet for kundene og butikken er ivaretatt, men det er også mulig å implementere andre typer løsninger for betaling.

Ved å integrere nettbutikken med selskapets eksisterende løsninger  for innkjøp/lager/økonomi får dere en medarbeider som jobber 24 timer i døgnet, 7 dager i uken med salg, markedsføring og ordremottak. Uten pauser.

En e-handels løsning fra Cloud Consulting er eneste valg når helheten teller.og der En velorganisert e-handelsløsning er veien til besparelser og effektivisering. Grunnen til dette er muligheten til å ekspedere flere ordre på kortere tid til lavere kostnader per ordre. Utvidet funksjonalitet i ordrehåndtering med smart backend mot leverandører

Design: Leonberg Reklamebyrå
Programmering: Cloud Consultling
Plattform: Linux, Apche, OpenSource med php, flash