Referanser

ATEA AS

ATEA AS

Link to website: http://ak.atea.no/

Hele arbeidsprosessen fra tilrettelegging og publisering av informasjon på sidene, produksjon og utsendelse av invitasjoner og nyhetsbrev, registrering av deltakere og oppfølging av arrangementene med statistikk i etterkant håndteres i Aktivitetskalenderen fra Cloud Consulting.

Les mer
EK Eiendom

EK Eiendom

Link to website:  http://ek.no/#//

Eindomsmegler EK i Oslo ønsket seg en spennende hjemmeside. Vi leverte etter spesifikasjoner og design av Bakermann en løsning basert på EZ publish med Flash,HTML5 frontend og realtime oppdatering av informasjonen.

Les mer
Haraldssøn

Haraldssøn

Link to website: http://www.haraldsson.no/

Haraldssøn Møbler ønsket mer fart i markedsføringen på internet. Vi satte opp en Wordpress blog for Haraldssøn Møbler som nå skal utvides med mer funksjonalitet.I den første delen av prosjektet var det å hente fram en kvalitetsblogg, med gode tekster og grafikk.

Les mer
Easyshop

ShopEasy

Hva er det mange ”gjør”, ”alle” snakker om og få mennesker har konkret kunnskap om? Netthandel, internethandel, e-handel, elektronisk handel, e-commerce, e-biz eller e-business, kjært barn har mange navn.

Les mer
HP Composite

HP Composite

Med websidene til HP Composite ble Cloud Consultling gitt nye oppgaver. Mange av tekstene på sidene er skrevet av Cloud Consultling, som for første gang tok på seg et webredaktør ansvar i tillegg til ansvaret for det tekniske.

Les mer
www.sportdirekt.no

SportDirekt

Sport Direkt ønsket å fornye sin webside og fikk Leonberg Reklamebyrå til å lage et spennede nytt konsept for hvordan kjeden ville fremstå på internet. Vi omsatte designet og resultatet har blitt en spennende webside for alle med interesse for fotball og idrett.

Les mer
NorskElektro

NorskElektro

Norsk Elektro ønsker å nå ut til nye og eksisterende kunder med mer informasjon på en strukturert måte og valgte seg Langholm Design som samarbeidspartner. Designet inneholder en rekke spennende elementer, blant annet med mulighet for multimedia, egne kundesider og

Les mer
Byggstål

Byggstål

Byggstål AS levere alle typer stålkonstruksjoner og ønsket seg en ny webside for å styrke sin markedsføring på internet. Med en blanding av artikler, nyheter og informasajon har virksomheten fått en moderne webside med all den funksjonalitet man forventer seg som interessert besøkende på sidene til Byggstål AS.

Les mer
Robinson Fruit Harvest

Robinson Fruit Harvest

Pulse Communication ønsket et spill i forbindelse med en skandinavisk kampanje for kunde. Pulse Communication leverte konsept og design, Løsningen ble programmert av Cloud Consulting.

Les mer
CandyKing JoJo Kongen

CandyKing JoJo Kongen

Konkurransen ble kjørt i Norge og Finland og løsningen hadde bygget inn email kommunikasjon med deltakere, stemmegiving på det beste trikset, lenker til Facebook og Twitter og påmelding til konkurransen.

Les mer