Om oss

Cloud Consulting er et norsk konsulent selskap med satsningsområder innenfor rekruttering, bemanning/prosjekter og offshoring.

Vår bakgrunn er mangfoldig, men felles for oss alle sammen er lang fartstid fra IT bransjen og fra IT relaterte virksomheter.

Vi tror på tanken om at mangfold skaper kreativitet. Vi tror på at nye mennesker som arbeider sammen gir hverandre nye impulser. Impulser er utgangspunktet for fantsi og skaperevne og skal vi kunne levere kunkurransedyktige løsninger i Norge så må vi sikre innovasjonen og evnen til nyskapning er der.Mange gode ideer kommer på bordet hver dag, men begrensinger i resurssertilgangen gjør det ikke alltid lett å realisere disse.

Cloud Consulting har en offisiell partner in Ukraina - "European Agency of High Technologies".Vi har valgt å etablere vår talentpool i Ukraina, fordi det er rikelig tilgang på førsteklasses kompetanse.

I Ukraina er det mer enn 800 Univeristeter som hvert år utdanner mer enn 30,000 it-spesialister. Ukraina har lang erfaring i bruk av IT og komersielle løsninger. Mer enn 300 banker, forsikringsselskaper og store bedrifter er med på å presse utviklingen framover. Tilgangen på kompetanse med lang erfaringer derfor betydelig og det er ikke uten grunn at selskaper som Telenor og EDB har etablert seg der. Med mer enn 45 millioner innbyggere er det rikelig med velkvalifiserte spesialister.

Vårt datterselskap i Ukraina har etterhvert opparbeidet en betydelig telentpool som våre kunder nå kan benytte seg av når spesialister skal rekrutteres, prosjekter skal bemannes eller man søker etter en offshoring mulighet.

I tillegg til kompetansen, er det kort geografisk avstand til Ukraina, det er kun 1 time tidsforskjell. Kultur og forretningsforståelse er lik og engelsk kunnskapene er gode. Sammenliknet med Norge er kostnadene lave og i samarbeide med Cloud Consultling kan våre kunder hente ut fordelene som ligger i å få tak i de beste.