Offshoring

Med Cloud Consulting som samarbeidspartner får du en unik fleksibilitet med på kjøpet. Du kan velge hvordan du vil starte dine første forsøk på outsourcing. Vi kan tilby deg tre varianter, som går over i hverandre. Vi håndplukker de som jobbe for deg, du kan ta de med deg de nye kollegene videre når du velger endringer i samarbeidet. Sammen med oss får du endelig muligheten til å planlegge dine outsourcingaktiviteter i ett lengre perspektiv.

ourteam

Trenger du utvikler kapasitet for en kortere eller lengre periode? Er det spesielle oppgaver som skal løses, men du får ikke tak i spesialisten?

Da kan løsningen være å engasjere en eller flere av våre spesialister for oppdraget. Vi har tilgjengelig spesialister innen de fleste disipliner og fagområder og alle som en er vant til å arbeide med oppdragsgiver over internet. Med Cloud Consulting i ryggen kan du sikre deg den rette spesialisten ved behov. Vedkommende er tilgjengelig og kan være igang med arbeide for deg på svært kort tid. I enkelte tilfelle kan dette skje nesten over natten.    Les mer

yourteamwithus

En offshoringsavtale med Cloud Consulting sikrer at de oppgavene som skal løses igjennom offshoring blir ivaretatt. Vi arbeider intenst med rekruttering Ukraina og har til enhver tid kandidater i vår TalentPool database med forskjellig kompetanse og erfaring. Vi plukker ut aktuelle kandidater som er tilpasset oppdragsgivers oppgave profil og sammen velger vi ut den som skal ansettes for å løse oppgavene.

                                 Les mer

yourteam

Når vi har satt sammen et team som fungerer for deg, så har du en unik mulighet til å beholde dem. Vi er spesialister på rekruttering og  dette skal våre kunder utnytte. Et samarbeide med oss betyr at du kan starte ditt eget selskap, din egen utviklingsavdeling og vi hjelper deg med alle formaliteter rundt selskap stiftelse og sørger for bemanningen av sentrale funksjoner.

Vi er forberedt på at dette kan skje og vi oppmuntrer til det.               Les mer