OpenSource med Cloud Consulting

OpenSource programvare beskriver programvare som åpner muligheter og fjerner begrensninger. Programvare eid av produsenter begrenser dine muligheter, OpenSource gir deg muligheter.

Med mulighetene kommer friheten. Vi i Cloud Consulting har lang efaring i utvikling og drift av løsninger basert på OpenSource.

Våre kunder på OpenSource bruker pengene på utvikling av smarte løsninger, ikke på kjøp av lisenser.

IT Drift eller utvikling av løsninger basert på OpenSource, kompetansen finner du hos Cloud Consulting.

 

 

EZ publish    Vi utvikler løsninger basert på EZ publish for en rekke kunder , vi er EZ publish partner og våre utviklere har  samlet lang erfaring i utvikling av løsninger basert på EZ publish. Vi har benyttet EZ publish som front end for database løsninger, som backend for avanserte websiter med kompleks flash front end, vi har laget quiz, det er nesten ingen grenser for hvordan vi i Cloud Consulting kan benytte EZ publish til å få fram data som vises på internet.
eCommerce   Vi utvikler løsninger for eCommerce, løsninger der utstrakt automasjon av arbeidsprosesser og enkel betjening både for kunder og ansatte fikk fokus. SEO er selvsagt med i dette bildet.
WordPress   Vi produsere blogger på løpende bånd, vi har konsentrert oss om WordPress fordi våre kunder får utmerkede resultater av sine SEO Anstrengelser, WordPress er oversiktlig og enkel å bruke i det daglige. Med et sett av de riktige "plugg-ins" kan våre kunder raskt oppnå fenomenale resultater på søkemotorene.
IT Drift   Mange velger en kombinasjon av Windows og Linux på sin serverpark. Vi kan ta hele eller deler av driftsansvaret for serverparken, legg ut de rutinemessige oppgavene og sett isteden egen ansatte til å styrke systemene med sin egen kompetanse.
MySQL   Våre spesialister har utviklet store og komplekse løsninger basert på MySQL. MySQL er et stabilt, driftsikkert alternativ som passer inn i alle driftsmiljøer. Løsninger basert på MySQL fremstår som spennende, fremtidsrettede og med innovativ funksjonalitet.
Apache
webserver
  Apache webserver er den dominerende webserveren på internet. Våre utviklere har bred erfaring med konfigurering, programmering og drift av Apache servere for web baserte løsninger igjennom flere år.For sikker drift av en webserver, er Apache uovertruffen og våre konsulenter kjenner sikkerhetskrav på internet inn og ut.

 

 

 

Hvorfor finne opp hjulet på nytt?

Det ligger i konseptet OpenSource er at programutviking som blir gjort er tilgjengelig for andre. Dette betyr at svært ofte vil man kunne finne løsninger på problemstillinger som enten er ferdige til bruk, eller er så nær det optimale at man med enkle midler kan omsette tankene i innovative løsninger.

OpenSource er solid forankret som konsept, og interessant er det å se at den mest brukte Internet servereren er Apache, og den holder godt stand. Den øker faktisk sin markedsandel, noe som går klart frem av utviklingen i markedsandeler for webservere fra 1995 til Oktober 2010. Cloud Consulting kan tilby topp kvalifiserte utviklere med ekspert kompetanse på nettopp Apache server.

apache

Ta kontakt med Ebbe på telefon 90143550 for en samtale om hvordan OpenSource kan hjelpe din bedrift og dekke dine behov for innovative løsinger.

OpenSource med Cloud Consulting