Siden 2007 har Cloud Consulting utviklet smarte, innovative og stabile løsninger innenfor alt fra bilbransje, Retail, bank, Transport og Agrikultur

Hva gjør vi

Vi jobber bare digitaltGjennom forretningsutvikling, kreativitet, nytenkning, strategi, design, analyse og optimalisering gjør våre systemarkitekter jobben med å digitalisere dine forretningssystemer.

Digitalisering«Bruken av digital teknologi for å endre forretningsmodell og gi nye inntekter og verdiskapende muligheter». Det er prosessen med å flytte virksomheten til en digital virkelighet - Gartner Group.

Lang FartstidCloud Consulting har i en årrekke hatt krevende oppgaver og kunder i alt fra mindre norske bedrifter til selskaper i den tyske bilindustrien (Continental).

Prototyper, ikke presentasjonerVår erfaring er at de beste ideene kommer gjennom hardt arbeid med fokus på iterativ design og utvikling. Forrester Research kaller vår måte å jobbe på som "en modell å følge."

Gruppe = Klienten + Cloud ConsultingVi jobber tett på våre kunder. Arbeidet settes ikke i gang før oppgaven er forstått og målene godt forankret. Med gode rutiner for prototyping, kontinuerlig testing og forbedring kommer vi alltid i mål som forventet og uten store overraskelser.

Færre mennesker, høy kompetanse.Hver kunde ledes av en av våre prosjektledere. Vi har samlet et uovertruffen nivå av kompetanse for å gjøre det mulig på tvers av prosjekter med få resurser. Alle programmerere har mastergrad og fem til 15 års erfaring i programmering.

Gode produkter krever godt samarbeidDe beste digitale løsninger og tjenester er laget av designere og ingeniører som arbeider tett sammen. Da vi opprettet Cloud Consulting var samarbeid og kommunikasjon vårt viktigste fokus. Det er det fortsatt.


Fin Resch
CEO
+4793438100
fin.resch@cloudconsulting.no


© 2019 / Cloud Consulting AS